Loading...
6 februari, 2013#

Pus

2011

Tyvärr misslyckades Pus dräktighet.  Hon klarade att klämma fram 3 fullgångna fina ungar förbi/genom den lille redan döde unge som blockerade utfarten…. (konstaterad, efter blödningar, vid ultraljud första besöket). Den som enligt “vetenskapen” skulle komma först, inget problem (efter andra besöket efter några avstannade krystvärkar). Men, det tog för lång tid …  tredje vändan till Uppsala … lyckades inte få någon att överleva.

Försöken och förhoppningarna att få en avkomma efter ett fantastiskt Brunobarnbarn och Pus slutade efter fjärde och femte vändan till Uppsala med livmoderinflammation och akutkastration.

Med facit i hand alltför många ställningstaganden som visade sig felaktiga. Stackars Pus, vad hon utsattes för…..och så ledsen och bedrövad hon blev.

pus_phakai_111211_6302

 

 

Leave a Comment